Súlyos sérültek két autópálya-balesetben

Vágólapra másolva!
Baleset történt az M7-es autópályán mindkét irányban, ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az M3-as gödöllői szakaszán is baleseti helyszínelés lassítja a forgalmat.
Vágólapra másolva!

Az M7-es autópálya főváros felé tartó szakaszán, a 47-es kilométernél egy autó a velencei felüljáró hídpillérének ütközött, és az árokba borult. A balesetnek két súlyos sérültje van - közölte Gálik Viktória, az autópálya-rendőrség szóvivője.

Mint Gálik elmondta, a másik pályán történt baleset oka vélhetően az lehetett, hogy az előző balesetet figyelve öt autó összecsúszott. Itt a sérültek ellátása folyik. Gálik Viktória tájékoztatása szerint ebben az esetben feltehetően könnyű sérültek vannak.

A baleset miatt a főváros felé tartó szakaszon 10-12 kilométer hosszú kocsisor alakult ki. Gálik Viktória közölte: a roncsokat már elszállították, így lassan beindulhat a forgalom.

Egy autó az árokba csúszott Gödöllőnél az M3 autópálya Budapest felé tartó szakaszán, s így hosszú kocsisor torlódott fel - közölte a szóvivő. Gálik Viktória elmondta: tisztázatlan ok miatt egy autó az árokba csúszott, utasai közül egy súlyos, két személy pedig könnyű sérülést szenvedett.

A baleset miatt mintegy 5-6 kilométer hosszú kocsisor torlódott fel az autópályán a főváros felé tartó szakaszon.