Videó a szegedi egyetemista lány támadóiról

Szeged megvert lány
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Egyetemista lány,pont olyan mint a tied,az enyém. Szombat este, a bátyja és a barátja társaságában célpontja lett 3,... Posted by Sajóné Mákos Edit on  Sunday, July 19, 2015
Vágólapra másolva!
Egy turista vette fel a történteket azt követően, hogy a szegedi egyetemista lányt bevándorlónak hitt barátja miatt megverték. 
Vágólapra másolva!

A videót a rendőrségnek és a Délmagyar szerkesztőségének küldte el a készítő. A felvételen az látszik, hogy két ember fekszik a földön, egyikük többször is megpróbált felállni. A háttérben egy kopasz fiatal látható, aki többször nekimegy a társaság többi tagjának

A videó készítője azt írta, "gyorsan történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy a híd alatt verekedés tört ki, 2 vagy 3 ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt"

A szegedi egyetemista lányt bevándorlónak hitt barátja miatt bántalmazta egy csoport szombaton este. Az ütések nagyját a lány kapta, akinek eltört az arccsontja, és emiatt meg is kellett műteni.

A rendőrség kéri, hogy aki a támadót felismeri, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A fiatal nőt brutálisan megverték Forrás: Sajóné Mákos Edit/Facebook