Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Kikötözve erőszakolták meg a fiatal nőt

bűnjel
Hátrahagyott öv a szexuális erőszak helyszínén
Vágólapra másolva!
Átlagos ügyfélnek tűnt, de pillanatok alatt erőszakossá vált a prostituáltra támadó férfi, megkötözte és késsel fenyegette a kiszolgáltatott nőt.
Vágólapra másolva!

Kifosztás és szexuális erőszak miatt felelhet a bíróság előtt egy 26 éves budapesti férfi, aki a rendőrség szerint még tavaly augusztus 15-én bántalmazott és megerőszakolt egy fiatal nőt.

Remegve kért segítséget

A prostituáltként dolgozó áldozat egy Soroksári úti benzinkúton kért segítséget a támadás után, sokkos állapotban mondta el, mi történt vele, az alkalmazottak pedig értesítették a rendőrséget.

Útközben kitört

A sértett vallomása szerint reggel nyolc körül találkozott későbbi bántalmazójával, akivel meg is egyeztek, és a férfi javaslatára egy közelben található, elhagyatott épülethez mentek.

Útközben az addig normálisan viselkedő férfi hirtelen kitört, és a rémült nőt a hajánál fogva rángatta be a házba.

"Kiabálj csak, itt úgysem hallja senki" – gúnyolódott a támadó, de egyúttal meg is fenyegette az áldozatát:

ha nem engedelmeskedik, nagyon eldurvulhat a helyzet.

Kikötözte, fenyegette

A megfélemlített nőt ezután egy asztalhoz kötözte, és megerőszakolta a gyanúsított. Amikor kintről zajt hallottak, egy kést szorított a nő nyakához, hogy hallgatásra kényszerítse – írja az esetről beszámoló Zsaru Magazin.

Hátrahagyott öv a szexuális erőszak helyszínén Forrás: Zsaru Magazin /Sebestyén Jenő

A rendőrség szerint a támadó az erőszak után elvette a prostituált táskáját a benne lévő mobillal együtt, kiszabadította a nő egyik kezét, majd távozott a helyszínről.

A mobilon bukott le

A rendőrség október 19-én jutott az erőszakoló nyomára: ebben egy jól sikerült profilkép segítette őket, de még inkább az a tény, hogy

az ellopott mobilt a későbbiekben egy lány használta

– mint később kiderült, a gyanúsított féltestvére.

A nyomok alapján a gyanúsítottat XX. kerületi lakhelyén elfogták, majd pár nappal később bírósági döntés alapján előzetes letartóztatásba helyezték. A rendőrség idén április 4-én zárta le az ügyben folytatott nyomozást, és vádemelési javaslatot tettek az illetékes ügyészségnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről