Tovább marad előzetesben Győrkös

Bőnyi TEK
A TEK orvos kommandósai látták el először a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottját
Vágólapra másolva!
Három hónappal meghosszabbították a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. A szélsőjobboldali Magyar Nemzeti Arcvonalat létrehozó Győrkös István gépkarabéllyal ölt meg egy rendőr őrnagyot még október 26-án.
Vágólapra másolva!

Február 28-áig meghosszabbította Győrkös István letartóztatását a a Győri Járásbíróság, mivel szerintük fennáll a veszély,hogy a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottja elszökne, elrejtőzne, esetleg tanúkat befolyásolja.

A Magyar Nemzeti Arcvonal nevű félkatonai szervezet alapítóját hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberöléssel és lőfegyverrel visszaéléssel gyanúsítják.

A TEK kommandója ártalmatlanította a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottját. A férfi agyonlőtt egy rendőrt, de őt is eltalálták Forrás: TEK

A radikális jobboldali nézeteiről és fegyverek iránti rajongásáról ismert idős férfi október 26-án egy illegálisan tartott gépkarabéllyal agyonlőtte a Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatásra érkező rendőr őrnagyát, Pálvölgyi Pétert.

A témában írt cikkeinket ide és ide kattintva olvashatják el.