Életet veszélyeztető álklinikával csal ki emberektől pénzt az RTL sztárja

2019.01.14. 18:49

Az RTL egykori szereplője, Koholák Alexandra és férje aljas módon csal ki pénzt az emberekből. A pár egy spirituális központot vezet, ahol azt hazudják az embereknek, hogy ha rendszeresen utalnak nekik havonta, akkor akár még a rákból is kigyógyítják őket.

Miután Koholák Alexandra otthagyta az RTL egyik sorozatát, egy nála 26 évvel idősebb férfivel jött össze, akit spirituális vezetőjeként mutatott be.

A férjem, Balázs egy többszörösen elismert gyógyító, aki áttétes rákos embereken segít itthon és külföldön is. Van olyan beavatottunk, akinek fél éve már csak hónapjai voltak hátra, és bár még vannak áttétei, ma már nem kap kemoterápiát és nincs kórházban

- mondta el néhány hónapja a 27 éves nő, aki hozzátette, hogy az egészségügyi problémák mellett a párkapcsolati, és az anyagi gondok megoldásában is segítenek.

Koholák Alexandra beállt toborzónak a férje spirituális központjába. Ez a bizonyos központ minden bajra megoldást ajánl. 

A Facebook-oldalukon úgynevezett beavatásokat hirdetnek, és azt, aki folyamatosan utal nekik pénzt, szerelmmel és egészséggel hitegetik. 

Koholák AlexaForrás: Instagram / Koholák Alexa

A Ripost  egyik újságírója álnéven bejelentkezett az oldalon lévő egyik telefonszámon. Akkor az egyik önkéntes toborzó ezt mondta:

 A beavatások összege egyenként ötezer forint havonta. Ez biztosítja például pénzenergia esetén az anyagi jólétet. De vannak más csomagjaink, különböző árakkal

Arra a kérdésre viszont, hogy milyen garanciát vállalnak, már kitérő választ adott:

„Nem, garanciát semmire nem vállalunk! Sikerdíjat viszont kérünk! Az univerzum megnöveli a beavatás segítségével a bevételeidet, ebből pedig jutalékot ajánlasz fel a központ számára. Csak addig működik ez az egész, ameddig rendszeresen utalod a pénzt. Ezek energiacsomagok, lélekre programozottak, ezért nem kell személyesen megjelenned. Csak igényelned egy bankszámlaszámot, mondjuk az enyémet, az adataidat, nevedet, születési helyedet és címedet kiküldjük Svájcba, ahol eldöntik, hogy alkalmas vagy-e erre.”

Az önkéntes ezután hozzátette, hogy az úgynevezett beavatásra mindenki jogosult.