A legnagyobb titokban alkalmi együttlétekre szolgáló „kéjbarlangot" építettek a Magyar Tudományos Akadémia egyik kutatóintézetében. A Ripost informátora szerint csak a beavatott professzorok kaphatnak speciális kódot, hogy igénybe vehessék a különös módon berendezett intim találkozóhelyet.

Azt írja a Ripost, hogy a „tudományos kéjbarlang" berendezése az informátor elmondása szerint olyan, mintha egy bordélyházakra szakosodott lakberendező tervezte volna, sokévi tapasztalattal a háta mögött.

Az informátor éveken át dolgozott tudományos kutatóként az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében, és részletesen elmesélte, hogy a speciális célokat szolgáló szobát, meglehetősen sok pénzből, évekkel korábban hozták létre, és csak nagyon kevesen tudnak róla. A Magyar Tudományos Akadémia tulajdonában álló épület Budapesten a XI. kerületben a Lágymányosi utcában található. Ennek egy nagyon eldugott, csak a bennfentesek által ismert részében, a tetőtér rejtett sarkában építették ki a fedőnevén kutatói vendégszobának nevezett szobácskát, ami azonban információk szerint kizárólagosan alkalmi szexuális együttlétekre szolgál. 

A Ripost informátorának sikerült is bejutnia erre a titkos helyre, ahol felvételeket is készített. A kéjbarlang nászágyát a hangulat fokozása érdekében szándékosan szív alakúra formázták. Mintha nem is a Magyar Tudományos Akadémia egyik intézményében, hanem egy szexklubban járnánk. Kiderült, hogy nemcsak a szív alakú ágy felel meg a valóságnak, de még egy masszázskád is fokozza ebben az akadémiai kutatóintézetben az alkalmi párok hangulatát - írják.