A fotelbe szorították a nyugdíjast, amíg kipakolták a házát

Tiszavasvári, rendőrség, rablás
Vágólapra másolva!
Pénzt és édességet lopott három fiatal egy Tiszavasváriban élő idős férfitól, aki otthon volt, amikor betörtek hozzá. A rablók nem zavartatták magukat, egyszerűen a fotelbe szorították a nyugdíjast, aztán elsétáltak a tetthelyről.
Vágólapra másolva!

A két 23 éves férfi 2019. szeptember 25-én este bement egy tiszavasvári családi házba, míg harmadik társuk a ház előtt várakozott.

A házban élő 70 éves férfit az egyikőjük a fotelbe szorította, amíg a társa értékek után kutatott. Pénzt és édességet vittek magukkal.

Tiszavasvári, rablás, tolvaj Forrás: Police.hu

A bejelentés után a rendőrök azonnal munkához láttak. A feltételezett rablókat gyorsan azonosították, és 2019. szeptember 30-án az otthonaikban elfogták. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Antal 23 éves tiszavasvári, L. András 20 éves, valamint L. Kristóf 23 éves hajdúdorogi lakosok ellen.

Tiszavasvári, rendőrség, rablás Forrás: Origo

A nyomozást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság lezárta, az iratokat a napokban adta át az ügyészségnek. A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság el is rendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.