Retteg az őt megerőszakoló férfiak rokonaitól a kesznyéteni lány

Vágólapra másolva!
Füves cigit adtak neki, aztán heten is megerőszakoltak egy 15 éves kamaszlányt Kesznyétenen három évvel ezelőtt. Amikor magához tért, megpróbált védekezni, de a férfiak lefogták és folytatták. A támadókat összesen 58 évre ítélték. A Blikk információi szerint az áldozat próbálja magát túltenni azon, ami vele történt, de nem nagyon megy neki.
Vágólapra másolva!

– mondta a lapnak az édesanyja.

- tette hozzá.

2017. június 15-én este a kesznyéteni lány az egyik barátjához indult, amikor útközben találkozott egy férfival. Marihuánás cigarettát kapott tőle, amitől Petra keze és lába zsibbadni kezdett. A férfi egy hozzájuk csatlakozó másik férfival együtt egy romos házba kísérte, ahol újra rágyújtottak.

Az akkorra elkábult lányt mindketten megerőszakolták,

aztán átvitték egy másik házba, ahol még öt férfi várt rá.

Lefogták, bántották és ők is megerőszakolták a mozdulni sem tudó áldozatot.

Az ügy nagy vihart kavart a kis községben. A férfiakat elfogták és bíróság elé állították, és jogerősen, összesen 58 év börtönre ítélték. De a lány nem nyugodott meg attól, hogy ők rács mögött vannak. A lap úgy tudja, egy utcában lakik az őt megerőszakoló férfiak rokonaival, akik naponta megfenyegetik. Ettől aztán annyira fél, hogy egyedül kilépni sem mer az ajtón, pedig szeretne szakmát tanulni.

- tette fel a kérdést az asszony.

A Blikk újságírója maga is szemtanúja volt annak, hogy az egyik rokon rátámadt a lány édesanyjára. Ingerülten azt mondta neki, inkább vele kellett volna megtenniük, amit a lányával, aztán végül hat rokonának sikerült lefognia a férfit. Az asszony és a lánya elköltözne, de nincs rá pénzük.