Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Egy nő tartja rettegésben Szilágyi István özvegyét

Vágólapra másolva!
Egy budapesti hotelbe rejtenék el Szilágyi István özvegyét, akinek házánál egy szőke nő és néhány kigyúrt testőr jelent meg – tudta meg a Bors. A barátok féltik Jolikát, és az özvegy is tart a rosszhírű társaságtól. Az ismerősök szerint a legvalószínűbb az, hogy az ingatlanra pályáznak – írja a lap.
Vágólapra másolva!

Az özvegy asszony már annyira fél, hogy állandóan zárja kertje kapuját. Azt mondja, elég egyetlen óvatlan pillanat, és kéretlenül bemennek a kertbe és a házba, hogy vigyenek mindent, ami mozdítható.

A Bors megtudta, hogy

a legijesztőbb az az ötven körüli szőke, hajléktalan nő, aki izmos kidobóemberekkel érkezik majdnem mindennap a házhoz, betolakodik, a neki nem tetsző embereket pedig egyszerűen kizavarja,

legyen az újságíró, vagy önkéntes, aki épp fest.

A szőke nő hétfőn is megjelent a Szilágyi-porta kapujánál, sőt rendőrt hívott, amiért nem engedték be.

mondta a Borsnak Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa.

"Ez a nő úgy sétál ki-be a házban, mintha otthon lenne. Szekrényméretű férfiak veszik körül, fenyegetőleg lép fel bárkivel szemben, aki nem szimpatikus neki. Át akarja itt venni a hatalmat úgy, hogy semmi köze sincs Szilágyiékhoz, sem az ingatlanhoz, semmihez - mondta.

Szilágyi Istvánt, az ismert színészt néhány napja a saját fia verte halálra a gyanú szerint.

Az említett nővel a Bors újságírója is összefutott, és erőszakossága neki is feltűnt.

"Jolika nénit vártuk pénteken a ház előtt, épp akkor jött hazafele a háziorvostól, a helyi képviselő karjára támaszkodva. Amikor odaért, üdvözöltem, és kinyilvánítottam a részvétem.

– mondta a Bors újságírója.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről