Baloldali kamuvideó után kamuhír

Korózs Lajos, MSZP
Budapest, 2019. november 20. Korózs Lajos, az MSZP vezérszónoka felszólal a családvédelmi akciótervvel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 20-án. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője egy álstatisztikát osztott meg a Facebookon, amellyel azt állt szándékában bizonyítani, hogy a koronavírus ma már a leggyakoribb halálozási ok Magyarországon. Hamar kiderült azonban, hogy ismét álhírt terjeszt a korábban kamuvideót készítő szocialista politikus.
Vágólapra másolva!

Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője mindenképpen be akarta bizonyítani, hogy a koronavírus ma már a leggyakoribb halálozási ok Magyarországon. Ehhez álstatisztikát is gyártott – írta a Pestisrácok.hu.

A közösségi oldalán a bejegyzés alá a Donáth Anna által fizetett Ceglédi Zoltán politikai elemző írt kommentet, rávilágítva a statisztika hibáira.

Forrás: Pestisrácok.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, Korózs Lajos nem először terjeszett álhíreket. Júniusban ő volt az, aki elkészítette az álmentős Németh Athinával azt a nevetséges videót, amiben egyetlen állítás sem volt igaz.