Farkas Örs: A különleges jogrend visszavonása a baloldal hiteltelenségét bizonyítja

Tüntetés az MTVA-székháznál, 2018.12.17.
Budapest, 2018. december 17. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, frakcióvezetője, valamint Harangozó Tamás, Molnár Zsolt és Korózs Lajos, MSZP-s országgyűlési képviselők (b-j) az MTVA Kunigunda utcai székházánál 2018. december 17-én. Ellenzéki képviselők az önkéntes túlmunka idő bővítéséről szóló törvény ellen demonstrálnak az MTVA székháza előtt és élő adásban szeretnék elmondani nyilatkozatukat. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Az Országgyűlés kedden visszavonhatja a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetet, ami "ékes példája" a baloldal hiteltelenségének - mondta Farkas Örs, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Vágólapra másolva!

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője felelevenítette: a különleges jogrend bevezetésekor a baloldali pártok azzal hitegették a hazai és a nemzetközi közvéleményt, hogy egy diktatórikus eszközről van szó, az ellenzéki képviselőket be fogják börtönözni, az ellenzéki sajtónak pedig "befellegzett".

- fogalmazott. A szóvivő hozzátette, amikor ez nem sikerül, akkor a baloldali pártok a nemzetközi közvéleményhez, illetve a politikához fordultak, és ott próbáltak meg olyan hangulatot kelteni, mintha Magyarország valami "elképesztő diktatórikus eszközt használna". "Pedig a magyar kormány pontosan olyan eszközöket használt, mint más nyugat-európai országok" - emelte ki.