Részegen, kézzel akart felborítani egy rendőrautót Oroszlányban egy férfi

rendőrség, rendőrautó
Vágólapra másolva!
A férfi részegen dühöngött az utcán, miután kiküldték egy szórakozóhelyről. Mérgében autókat akart felborítani puszta kézzel. A bíróság ma ítélte 2 év 2 hónap börtönbüntetésre.
Vágólapra másolva!

Pont két éve a késő esti órákban egy oroszlányi szórakozóhelyen

a biztonsági őrök arra kértek egy részeg férfit, hogy távozzon, miután összeszólalkozott a vendégekkel.

Ezután a férfi gyalog indult el a szórakozóhelyről, miközben káromkodva bosszankodott, hogy el kellett mennie a helyről.

Tíz óra előtt nem sokkal a rendőrkapitányság épületéhez ért, ahol tovább ordibált. Erre az épület előtt álló rendőr rászólt.

Erre a férfi dühében, a rendőrség épületét körülvevő kis- és nagykapu közötti fix kerítéselemet erősen rángatni kezdte, aztán az öklével kétszer megütötte a kerítés felső részét, és a kapu hátsó részét is megrúgta. Ezután a férfi tenyérrel rácsapott az épület előtti parkolóban az egyik rendőrautó tetejére, aztán belerúgott a sárvédőjébe, ezután pedig

kézzel megpróbálta megemelni a hátsó kerekénél, de mivel ez nem sikerült neki, ismét nagy erővel belerúgott a sárvédőbe.

Ezzel 66.500 forint kárt okozott a rendőrségi autóban.

Illusztráció Forrás: Police.hu

A rendőrség elől tovább rohant egy másik autóhoz, amit háromszor megpróbált felemelni a lökhárító részénél, de ez sem sikerült neki

ezért elfutott. Az ügyészség garázdaság és rongálás miatt emelt vádat a különös visszaeső férfi ellen. Akit

a bíróság ma 2 év 2 hónap börtönre büntette,

és kötelezték rá, hogy fizesse ki a rendőrségi autóban keletkezett kárt. Az ítéletet az ügyész, és a vádlott tudomásul vette, így az jogerős.