Előbb egy székkel, majd a nőn szétvert szék lábával verte össze élettársát egy férfi. A nő fejét több óriási ütés is érte. Mindezt azért, mert az asszony megjegyzést tett egy sorozatra, amelyet a tévében néztek.

A férfi és az élettársa egy Szeged melletti kis faluban laktak, egy albérletben. Januárban egy sorozatot néztek, amellyel kapcsolatban a nő több megjegyzést is tett. Ettől a részeg férfi hirtelen indulatos, agresszív lett. 

A következő megjegyzés után a férfi felemelt egy széket, és azzal az ágyon ülő nőt fejen ütötte. Mindezt olyan erővel tette, hogy a szék szétesett. Közben a nő megpróbált felállni, az óriási ütéstől azonban megszédült és elesett. 

A férfi ezután az egyik széklábat felvette a padlóról és többször megütötte a nőt a fején. 

A nő ezután ismét megpróbált felállni, de a fejét ért ütések miatt ismét megszédült és a konyhapultnak esett. 

A férfi ezután a földön fekvő nőt átlépve kiment az udvarra dohányozni. 

A nőnek annyi ereje maradt, hogy bemenjen a hálószobába és lefeküdjön aludni. Éjszaka rosszabbul lett, a mentősök pedig néhány órával később életveszélyes állapotban vitték kórházba. 
A nőnél légmell alakult ki, és súlyosan megsérült a feje, a mellkasa, az arca és a keze is. Ezeken felül négy bordája is eltört. A letartóztatásban lévő agresszív férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják.