Három millió forinttal lopták meg az unokázós csalók az idős nőt

Vágólapra másolva!
A férfi és a társa – akit nem sikerült elfogni – pont egy éve az otthonában hívták fel egy idős asszonyt. Egyikük az idős asszony unokájának adta ki magát. A férfi a beszélgetés során arra hivatkozva csalt ki pénzt az idős asszonytól, hogy autóbalesetet okozott, és 3 millió forintra van szüksége sürgősen ahhoz, hogy a másik fél ne tegyen ellene feljelentést, illetve ne verjék meg ott a helyszínen.
Vágólapra másolva!

A hívás közben egy nő is átvette a telefont az állítva, hogy nekik okozott balesetet az unoka, és nyomatékosan követelte nem létező káruk megtérítését.

A magát az unoka barátjának kiadó férfi közben elment az asszony házához, majd miután társai letették a telefont, felment a nagymamához, hogy elvigye a pénzt.

A férfi a lakásban átadta a mobilját az idős nőnek, melyen ekkor újra a magát unokának kiadó elkövető jelentkezett, és sürgetette az asszonyt, hogy

minél előbb adja át a pénzt az ismerősének, aki ennek végül eleget tett, és 3 millió forintot adott oda.

A férfit, aki a pénzt elvitte, már másnap elfogták. Egy másik ügy miatt most is börtönben van. Ha az unokázós csalást beismeri, négy és fél évet kap.