Részegen betört egy nyíregyházi sportcsarnokba, többmilliós kárt okozott - videó

rongálás Nyíregyháza Continentál Aréna
Vágólapra másolva!
Több millió forintos kárt okozott szándékos rongálással egy 21 éves férfi péntek este a nyíregyházi Continentál Arénában. A rendőröknek azt mondta, hogy ittas volt, nem emlékszik a történtekre, de felelőséget vállal a tetteiért.
Vágólapra másolva!

Június 11-én 5 óra 7 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Nyíregyházán a Continentál Arénában egy ember rongálást követ el. A járőrök haladéktalanul a helyszínre mentek, ahol egy megrongált gépkocsira, valamint a sportcsarnokba történt betörés nyomaira bukkantak - írja a police.hu.

A rendőrség közleménye szerint az épületbe lépve a járőöket rendhagyó látvány fogadta:

a padlót mindenhol tűzoltókészülékekből származó fehér por, és üvegszilánk borította,

a csarnok küzdőterébe tűzoltótömlőből folyt a víz, megrongált italautomaták voltak a folyosón felborítva.

A rendőrök, hogy a súlyosabb kár keletkezését megakadályozzák elzárták a vízcsapot, és elfogták az épületben jogosulatlanul tartózkodó 21 éves férfit.

Nem emlékszik a történtekre

A gyanú szerint a férfi miután az utcán parkoló gépkocsi szélvédőjét betörte, a sportcsarnok oldalán felmászott az egyik vészkijárathoz, amit szintén betört, így jutott be az épületbe, ahol további súlyos, több millió forint összegű kárt okozott a szándékos rongálással.

– A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a nyíregyházi férfit előállítása után rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, és őrizetbe vették. A gyanúsított vallomásában ittas állapotára hivatkozott, elmondása szerint amiatt nem emlékszik a történtekre, de felelősséget vállal tetteiért – írják.