Az Alapjogokért Központ üdvözli a Nemzeti Választási Bizottság döntését

Vágólapra másolva!
Az Alapjogokért Központ jogszerű és helyes döntésnek tartja a Nemzeti Választási Bizottság mai határozatát, mellyel jóváhagyta a gyermekvédelmi népszavazási kezdeményezés kérdéseit - áll a központ közleményében. 
Vágólapra másolva!

Kifejezetten örömteli, hogy az NVB-tagok többsége továbbra is a józan ész talaján áll és nem engedett a nemzetközi és hazai genderlobbi nyomásának és hisztériakeltésének. A testület balliberális tagjainak álságos és szégyenteljes véleményével szemben pedig a Központ álláspontja az, hogy a kérdések mind jogalkotói, mind választópolgári szempontból egyértelműek; és pontosan a népszavazás intézménye a legdemokratikusabb eszköz egy olyan politikai vita eldöntésére, mely végső soron nem csak rólunk, a mi generációnkról, hanem legfőképpen gyermekeink jövőjéről szól. E vitának a lényegi kérdése pedig az, hogy helyesnek, jónak gondoljuk-e, hogy az LMBTstb.-ideológiát, a szivárványpropagandát egyféle trendi életmódszabadságként mutassák be a gyerekeknek és már kiskorban megismertessék velük az 'aszexuális genderfluiditást', a 'non-bináris agendereket' és más hasonló aberráltságokat? - írják.

Bár tudjuk, hogy a nyílt társadalom hálózatának és hazai kiszolgálóiknak ez most a legfőbb vágya és hogy a brüsszeli eurokraták szerint a férfiaknak is joguk van szülni, az Alapjogokért Központ szerint nem jó és nem helyes a gyermekek érzékenyítésnek nevezett agymosása, ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy a majdani népszavazáson mondjon NEMet a genderideológiára és igent a gyermekvédelemre!