Megszólalt a szülés után koronavírusban meghalt nő élettársa

gyertya halál halott gyász elhunyt
Vágólapra másolva!
Az egész országot megrázta a Kovács család tragédiája tavasszal, Irén, aki egész életében arra vágyott, hogy anya legyen, nem sokkal az után, hogy megszülte első gyermekét, belehalt a koronavírus-fertőzésbe. Élettársa, Imre szerint azóta Irén az égből vigyáz rájuk. A férfi a tragédia óta mindent megtesz, hogy gondját viselje újszülött fiának.
Vágólapra másolva!

Irén egész életében arra vágyott, hogy anya legyen, de amikor ez végre megadatott neki, csak körülbelül két percet tölthetett el újszülött fiával.

A szülés után Irén kómába esett.

Élettársa, Imre többször bement hozzá, és

lejátszotta újszülött gyermekük hangját az intenzív osztályon fekvő nőnek, aki a férfi elmondása szerint könnyezve reagált.

Imre hiszi, hogy Irén lelkileg mindvégig jelen volt.

A nő később belehalt a koronavírus-fertőzés szövődményeibe.

A tragédia után Imrére borzasztó teher hárult, habár megviseli az egyedüllét, de igyekszik minden olyan dolgot megtanulni, amit eddig Irén intézett. Elmondása szerint főzni mindig is tudott, de a mosógépet inkább élettársa kezelte.

Irént semmi sem pótolhatja az életében, az emlékét sosem fogja hagyni elhalványulni.

Szerencsére fiuk, a kis Imike jól van és szépen fejlődik, már kilenc hónapos.

A férfi gépkezelőként dolgozik, igyekszik a legjobb körülményeket megteremteni a fiának, szórakozni szilveszterkor most nem fog, a tragédia okozta fájdalom még alig enyhült - nyilatkozta a Borsnak.