Bayer Zsolt teljesen nevetségessé tette az egyik legvisszataszítóbb celebet, Lakatos Márkot

Vágólapra másolva!
Bayer Zsolt publicista alaposan helyretette a baloldali provokatőrt, Lakatos Márkot. Lakatos egy tik-tok videóban álrettegett attól, hogy meg fog fagyni télen - miközben több milliós Gucci-táskákra van pénze. 
Vágólapra másolva!

A gyakran talpig Gucciban feszítő, nagyjából 3-4 millióba kerülő ruhadarabokat magára aggató, saját magát a Napkirályhoz, XIV. Lajoshoz hasonlítgató, annak paradicsommadár stílusát istenítő baloldali provokátor, Lakatos Márk legújabb TikTok-videójában attól retteg, hogy ő bizony meg fog fagyni a télen, mert majd nem tudja kifizetni a rezsiszámlát.

Minderre Bayer Zsolt azt válaszolta, mindig nagy öröm és nagy szellemi kaland Lakatos Márk stylistot hallgatni. Ő ugyanis egyesít magában mindent, ami korunk hőseire jellemző.

Vagyis:

1.: Semmi kötelességtudat, csak a jogok.

2.: Semmi felelősségvállalás semmiért.

3.: Szélesebb a vállnál az arc.

4.: A „szabadság" végletes redukálása – milyen genitáliáim vannak, és miért éppen azok, anyúúúúú! Én másmilyet szeretnék!

5.: Másfél szürke agysejt.

6.: Falig érő liberalizmus.

7.: Mérhetetlen szellemi igénytelenség, laposság, üresség.

8.: És még rosszul is nézek ki.

Nagyjából ebből a nyolc pontból áll össze Lakatos Márk lénye, és ebből következően természetesen mérhetetlenül frusztrált szegény, s mivel frusztrált, hát aljas is és gonosz is. Nos, így fussunk neki Lakatos Márk mondandójának.

„A Lakatos Márk-félék most úgy tesznek, mintha ez az apróság, ez a háború és annak minden következménye egész egyszerűen nem is létezne, és az Orbán-kormány puszta jókedvében vagy gonoszságból szigorított volna a rezsicsökkentés szabályain. Nem, nem azért. Hanem azért, mert a háború és az EU idiótasága miatt olyan szinten vannak az árak, hogy most már tényleg nem lehet fenntartani a rezsicsökkentést az eddigi módon. De ez a tény nem zavarja ezeket. Továbbá úgy tesznek, mintha az Orbán-kormány tokkal-vonóval eltörölte volna a rezsicsökkentést, vagyis átvette volna a másik politikai oldal szokásrendszerét" – fejtette ki Bayer

Emellett kitért arra is Bayer, amire senki sem számított, hogy szerinte az Európai Unióban már a férfiak is szülhetnek.

„Amúgy lehet, lemaradtál a lényegről: az általad úgy imádott EU határozatba foglalta, miszerint ezentúl a férfiak is szülhetnek. Jaj, kicsi Márk, eljött a te időd! Nincs kedved szülni? Csak szólj, viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben! Sőt, még a szemüvegedet is leveszem majd a döntő pillanatban. Hogy belenézhessek abba a szép és okos szemedbe..." – írta Bayer Zsolt.