Magyarországon már 10 éve sikeresen működik a rezsicsökkentés

Szentkirályi Alexandra
Vágólapra másolva!
Európa-szerte egyre vaskosabbak a sárga csekkek, de Magyarországon már 10 éve sikeresen működik a rezsicsökkentés! - írja Szentkirályi Alexandra a Facebookon. A kormányszóvivő szerint Európában az elmúlt időszakban brutálisan elszabadultak a rezsiárak, amiből a magyar lakosság semmit nem érzékel, ugyanis a rezsicsökkentés védi a magyar családokat. Kiemelte: a kormány megvédi a családokat, ezért olyan intézkedéseket vezetett be, amelyek megkímélik őket az elszabadult piaci áraktól.
Vágólapra másolva!

A kormányszóvivő azt írta legújabb bejegyzésében a közösségi oldalán, hogy Európa-szerte egyre vaskosabbak a sárga csekkek, de Magyarországon már 10 éve sikeresen működik a rezsicsökkentés!

Európában az elmúlt időszakban brutálisan elszabadultak a rezsiárak, amiből a magyar lakosság semmit nem érzékel, ugyanis a rezsicsökkentés védi a magyar családokat. A kormány megvédi a családokat, ezért olyan intézkedéseket vezetett be, amelyek megkímélik őket az elszabadult piaci áraktól

- emelte ki, majd hosszátette:

Szentkirályi Alexandra arról is írt, hogy ez azonban nem volt mindig így.

A baloldali kormányzás alatt Magyarország fizette a legdrágább gáz és áram árat az Európai Unióban.

A baloldal évek óta támadja és eltörölné a kormány családokat védő intézkedéseit, köztük a rezsicsökkentést is, ez szerintük ostobaság.

Amit a baloldal elvett, mi visszaadjuk!

- zárta bejegyzését.