A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Kedd
Északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan fordulhat elő kisebb vegyes csapadék. A nyugatias szél gyenge marad. -5 és +6 fok között változik a hőmérséklet - északnyugaton lesz a legenyhébb idő.

Szerda
Délelőtt még erősen felhős lesz az ég, keleten sűrű ködfoltok is lehetnek. A Tiszántúlon hószállingózás kialakulhat. Délután aztán északnyugat felől csökken, szakadozik a felhőzet. 0 és +6 fok közé enyhül a levegő.

Csütörtök
Délnyugaton várható a legtöbb napsütés, északkelet felé haladva egyre vastagabb lesz a felhőzet. ÉK-en kisebb havazás, havas eső előfordulhat. Általában +2 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk, de ÉK-n még mindig csak 0 °C körül alakul a hőmérséklet.

Péntek
Változóan felhős lesz az ég, emellett főleg délnyugaton, nyugaton várható napsütés. Elszórtan kialakulhat kisebb vegyes csapadék. Az északnyugati szél megerősödik. A maximum +6 fok körül valószínű.

Szombat
Napközben beborul az ég, és egyre többfelé várható kisebb eső, szitálás; északon, északkeleten havas eső, hó is lehet. +4, +5°C körül valószínű a csúcsérték.