Pár napja egy férfi önkielégítést végzett Kerepesen a HÉV megállójában, azonban most újabb szeméremsértőket keres a rendőrség: a HÉV-en szexelt egy pár, több megállón keresztül. A település polgármestere nyíltan felvette a harcot a nyilvános perverzkedők ellen.

Az "önkielégítő rémről" a rendőrségen tettek bejelentést, miután az ismeretlen férfi a helyi HÉV megállójában, az ottlévők szeme láttára végzett önkielégítést.

IllusztrációForrás: MTI/Faludi Imre

„Tisztelt lakosság, egy egészen elképesztő eset történt itt most délelőtt. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz egy feljelentés kapcsán, ugyanis itt, a Szilasligeti HÉV-megállóban, a jegypénztár mögött egy férfi önkielégítést végzett, és többen látták” – mondta egy videóban a polgármester, aki ezután viszont magához, a titokzatos perverzhez szólt.

Édes egy komám! Annyi eszed van, hogy a térfigyelő kamera alatt pergeted a mézet, akkor a következőt kockáztatod: ha kettő napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, mivel ez a full HD-felvételt produkál a csodálatos kézimunkádról. Nos, ha nem jelentkezel, felkerül a Facebookra, Twitterre, YouTube-ra meg ahova lehet, és népszerűbb leszel, mint a kőbányai orális fantom. További szép napot!

– köszönt el Gyuricza László.

A Bors felkereste a település vezetőjét, aki elárulta, hogy még nem jelentkezett a férfi:

„Sajnos láttam a felvételt, de nem ismertem fel, és még nem jelentkezett”

– mondta a lapnak Gyuricza László, aki elmondta, hogy az ígéretét betartja.

Nem az a fajta polgármester vagyok, aki elkendőzi az ilyesmit, hanem keményen kiállok azért, hogy az ilyen alakokat elkapják, minden apa, férj és jóérzésű ember nevében. Kiállok amellett, amit ígértem, tartom az adott szavam, nem fogok pironkodni

– jelentette ki határozottan.

Úgy látszik, mások is kedvet kaptak arra, hogy a tömegközlekedésen perverzkedjenek, ugyanis legutóbb

egy nő orálisan kényeztette a párját a mogyoródi állomásig, majd a férfi leszállása után egyedül folytatta tevékenységét.

A polgármester minden hasonló tett ellen sziklaszilárdan fellép. Mint mondta, minden erejével harcol, és nem tűri, hogy ezek elharapódzanak.