Orbán Ráhel: A meglévő hagyományainkra, a múltunk és a jelenünk értékeire kell építenünk

Orbán Ráhel
Vágólapra másolva!
Kilencedszer mutatja be a Turizmus.com TOP50-es kiadványa a magyar turizmus meghatározó szereplőit. Orbán Ráhel, a BDPST Koncept ügyvezetője, kreatív igazgatója először szerepel a kötetben.
Vágólapra másolva!

Orbán Ráhelt gyerekkorától kezdve érdekelte a turizmus és tudatosan készült is erre a pályára.

Egyetemi tanulmányait a Corvinuson kezdte, és közben már elkezdte karrierjét is építeni.

MBA tanulmányait Svájcban, a világ egyik legjobb, turizmussal foglalkozó egyetemén, a lausanne-i Ecole hôtelière-ben végezte.

Itt fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy Budapest nemzetközi ismertségén dolgozni kell, hiszen tele van lehetőségekkel a város

- írta meg a Turizmus.com

Orbán Ráhel szerint ezek az együttműködések kiemelten fontosak, hiszen a nemzetközi brandek így hozzák be Magyarországra a know how-t. Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Ráhel jelenleg a Magyarországon meghatározó turisztikai fejlesztésekkel foglalkozó BDPST Grouphoz tartozó BPDST Koncept ügyvezetője.

A BPDST Konceptnél hotelek és éttermek márkakoncepcióján dolgoznak, hogy a történelmi múlton keresztül olyan narratívát alkossanak, amely végigkíséri a vendéget az érkezésétől a távozásáig.

– tér rá az aktuális gazdasági helyzetre.

A 2022-es év sikeresen zárult a cég számára, hiszen a projekt most kezd beérni. A Dorothea Hotel koncepciójának megalkotása indította el a szakemberben a BDPST Koncept létrehozásának ötletét.

Az ötcsillagos luxushotel várhatóan 2023 közepétől várja majd a vendégeket. A cégcsoport decemberben nyitotta meg a szintén ötcsillagos Verno House szállodát és éttermét, a Flava Kitchen & More-t.

Orbán Ráhel szerint ezek az együttműködések kiemelten fontosak, hiszen a nemzetközi brandek így hozzák be Magyarországra a know how-t, ezért is dolgoznak együtt az IHG Hotel & Resorttal.

A magyar kultúra és identitás a szolgáltatói szektoron keresztül közvetíthető és az a meglátásuk, hogy van igény az ilyen magas minőséget nyújtó hotelekre.