Magyar divatmárkát, az Aeront választotta Verrasztó Evelyn

Vágólapra másolva!
Verrasztó Evelyn, az Európa-bajnok úszónő nemcsak a medencében hozza ki magából a maximumot, hanem a megjelenésére is nagyon ügyel - írja a hirado.hu.
Vágólapra másolva!

A csinos sportoló, amikor csak teheti, magyar divattervezők darabjait viseli, nem volt ez másként a M4 csatorna stúdiójában sem, a vizes világbajnokság ideje alatt.

Verrasztó Evelyn a fukuokai világbajnokság alatt szebbnél szebb ruhákban ült az M4 csatorna stúdiójában, hogy szakértelmével segítse a csatorna munkáját. Az Európa-bajnok úszónőről talán kevesen tudják, hogy rajong a divatért, különösen a magyar tervezőkért.

Ezért is fordulhatott elő, hogy az élő adások során több alkalommal is olyan ruhát választott, ami Áron Eszter, azaz az Aeron márka nevéhez fűződik.

– nyilatkozta Verrasztó Evelyn, akinek rózsaszín ruhája nemcsak kiemelte csodás alakját, hanem abszolút megfelel a mostani – úgynevezett – „barbiecore" trendnek is.

Evelyn ruháját itt nézhetik meg:

A magyar divatmárka Zero termékvonala, krém és fekete alapdarabjai mellett, minden szezonban kiegészül egy színnel, ez a Koppenhágában bemutatott 2023-as tavasz-nyári kollekció esetén a rózsaszín volt, ami idén hatalmas trenddé nőtte ki magát.