Klapka György halála után családja teljesen széthullott

Klapka György interjú, Vámház körút 9.
Vágólapra másolva!
Klapka György hat éve halt meg. Az özvegye azóta nem tartja a kapcsolatot az üzletember gyermekeivel és úgy tudja a gyerekek egymással se beszélnek. A legfiatalabb Klapka fiú pedig augusztusban meghalt. 
Vágólapra másolva!

Klapka György özvegye, Marika még most is gyászolja a milliárdos üzletember elvesztését. A sikeres válalkozó 6 éve, 88 éves korában halt meg. Az asszony még most is rendszeresen visszaemlékezik arra a napra, amikor elvesztette férjét.

Klapka György Fotó: Nagy Attila [origo]

– mesélte az asszony a Blikknek.

Az özvegy kéthetente jár ki a temetőbe és tudja, hogy férje szép kort élt meg, de hat év után se enyhült férje iránt érzett hiánya:

Marika a fájdalmáról ritkán szokott beszélni, családja se hozza szóba az üzletembert, hiszen tudják, hogy ez érzékeny téma nála.

Ő inkább csendben, egymagában, a közös fotóikat nézegetve emlékszik egykori férjére és annak családjára.

Amíg az üzletember élt, rendszeresen összeült a család - Mary Zsuzsival közösen született gyermekeik - az édesapjuknál, ám amióta Klapka elhunyt, a család nem tartja a kapcsolatot.

– mesélte Marika, akit nagyon megviselt a legfiatalabb Klapka fiú augusztusi halála.

Klapka Dennis augusztusban, 34 éves korában halt meg. Akkoriban adta el az apja örökségéből vásárolt lakást, hiszen szeretett volna a belvárosba költözni. Azon az augusztusi estén egy barátjánál volt, ahol epilepsziás rohamot kapott és meghalt.

Klapka György fia, Dennis Forrás: TV2

- mesélte Marika.

Klapka özvegye úgy tudja, a Dennis lakásáért kapott pénz a testvéreié lett, akik hosszú évek után először a fivérük temetésén látták újra egymást, és Marika úgy tudja, azóta sem találkoztak.