Pár órával a járdás gázolás után majdnem hasonló tragédia történt Budapesten

gyász, gyertya, halál
gyász, gyertya, halál
Vágólapra másolva!
Pár órával a VIII. kerületben történt baleset után néhány kerülettel arrébb kísértetiesen hasonló baleset történt. Egy autó a Kosztolányi Dezső téren hajtott a járdára - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Mint arról az Origo korábban írt, az egész országot megrázta annak a 23 éves diáknak a halála, akit a Harminckettesek terénél gázolt el egy ittas olasz sofőr. K. Boglárka vasárnap hajnali kettő körül várakozott a villamosmegállóban, amikor a 41 éves férfi elvesztette uralmát a kocsija felett, egyenesen a megállóba hajtott és elgázolta a nőt, aki a brutális ütközéstől a sínekre zuhant.

Már a helyszínen is látszott, hogy a sofőr nagyobb sebességgel hajthatott.

A villamosmegálló szinte teljesen porig volt rombolva, tehát valószínűleg azon is átmehetett a kocsi, vagy legalábbis nekiment, mert az üvegtábla is ki volt szakadva-törve.

- mondta a Borsnak egy szemtanú. A lányt azóta is százak, köztük ismerősök és ismeretlenek gyászolják.

- mondta szomorúan egy környékbeli.

Azonban aznap nem csak egyetlen ilyen baleset történt, alig pár órával és pár kerülettel arrébb ugyanis kísértetiesen hasonló esetnek lehettek szemtanúi: reggel fél hét körül ugyanis a

Kosztolányi Dezső téren rohant fel a járdára egy kocsi,

ami először kidöntött egy közlekedési táblát és a betonoszlopot is, és csak ezek után állt meg. Úgy tudjuk, hogy ez esetben szerencsés volt a helyzet, ugyanis senki nem sérült meg.

Sajnos nem ez volt az utolsó ilyen baleset,

pár órával később az Árpád hídnál is nem kívánt események zajlottak le.

Ott egy kocsi az Árpád híd budai felhajtóján rohant neki a szalagkorlátnak, veszélyesen közel a sínekhez. Az arra elhaladó szemtanúk beszámolója szerint a kocsi brutálisan összeroncsolódott:

- mondta.