Az anyját fenyegette, öccsét megverte egy nógrádi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A nógrádi férfi előbb azzal fenyegette meg az anyját, hogy megöli, majd megverte a testvérét. Ezek után távoltartást rendeltek el ellene, de ez sem állította meg.
Vágólapra másolva!

A férfi júliusban azzal fenyegette meg az anyját egy üzenetben, hogy meg fogja ölni és felrobbantja a házát. Este el is ment az anyjához, ahol kövekkel dobálta meg a garázs ajtaját.

Később, a ház előtt ököllel többször megütötte és meg is rúgta a testvérét.

A férfi ellen zaklatás, garázdaság, rongálás és könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást, az anyja és a testvére védelmében pedig távoltartást rendeltek el ellene.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mindennek ellenére a férfi július 7-én este, részegen elment a testvéréhez és pénzt kért. A testvére azonban nem adott neki, majd a nyitott nyári konyhában elaludt az ágyon.

Később, augusztus 29-én az anyjához ment, át akart mászni a kerítésen, majd a garázson keresztül próbált meg bejutni a házba, de nem sikerült neki. Ezek után a garázs előtt eldőlt és elaludt.

Mivel nem tartotta be a távoltartási szabályokat, ezért a rendőrség őrizetbe vette, az ügyészség pedig javasolta a letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.