A hülyére vert Nagy Ervinen röhög mindenki

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub kínosan ízléstelen műsort talált ki (pontosabban újított fel), celebek egymást verik, ez a lényege. Mivel nem halmozzák el feladatokkal, a Katona József Színháztól eltanácsolt, sorozatszínésszé lett Nagy Ervin is elindult. Nagyképű nyilatkozatai után Árpa Attila néhány másodperc után kiütötte, Nagy Ervin meg eldőlt, mint egy zsák krumpli.
Vágólapra másolva!

Nagy Ervin korábban azzal dicsekedett, hogy a volt színháza környéki sikátorban egy férfit összevert. Most itt volt a lehetőség, hogy megmutassa, ehelyett hülyére verték. Aki végignézi az interneten a hozzászólásokat, látja: kis túlzással egy ország röhög rajta.

Korábban azt sejtette, hogy akár a magyar Zelenszkij is lenne, baloldali tüntetésekre szaladgált, elment Joe Biden embere, az amerikai nagykövet botrányos rendezvényére (széderestjére ugyanis meghívta Pressman a közismert antiszemitát, Gyöngyösi Márton Jobbik-elnököt is, Nagy Ervin éppen mellette ült), és belekötött a sikeres producerbe, Rákay Philipbe, de korábban gyalázta a Fidesz frakcióvezetőjét is.

Forrás: Nagy Ervin / Facebook

Jól láthatóan politikai szerepre készíti fel a dollárbaloldal és persze a Soros-birodalom Nagy Ervint, baloldali politikai aktivista sorozatszínészt, erről írtunk nyáron az Origón. Mindez abból a propagandainterjúból is világosan kiderült, amit a volt indexesek Telex nevű blogjának adott. Idézzük is fel írásunk egy részét: "A megszokott trágárkodás és semmitmondás mellett azért Nagy Ervin több furcsa dolgot is mondott. Így például, hogy ő már az apja mellett ült egy Mustangban, amikor Rákay Philip még gyerek volt, miközben a Kádár-rendszerben ilyen autója még a legfelsőbb pártvezetőknek is meglehetősen ritkán volt. Nagy édesapja egyébként egy átlagos NB 1-es futballista volt, így még érthetetlenebb, hogyan tett szert egy ilyen autóra. Feltéve, ha Nagy Ervin nem hazudik. A beszélgetésben a sorozatszínész egyébként úgy beszélt magáról, mint aki nem a hatalomnak, hanem a népnek akar megfelelni. Ez utóbbi akár egy középszerű politikus PR-szövegének is betudható. Nyilvánvaló: miután Biden embere, az amerikai nagykövet, Pressman meghívta a botrányos széderestére (az antiszemita Jobbik-elnökkel együtt), a sorozatszínész kiképzése megkezdődött."

Hogy a kiképzésbe ez a bulvárszerep hogy illett bele, nem tudjuk, feltehetően nem számítottak az őt mozgató emberek, hogy ilyen nevetséges helyzetbe kerül. A magát színésznek tartó aktivista nagy hangon kiabál, majd a sokkal szerényebben és kulturáltabban viselkedő színész-rendező, Árpa Attila villámgyorsan kiüti.