Jogerősen elítélték Árpa Attilát

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
Régóta a magyar média egyik központi alakja Árpa Attila, aki olykor viharos szerelmi életével, máskor pedig botrányaival kerül időről időre reflektorfénybe. Az egykori Nagy Ő ellen, hónapokig tartó lehallgatás után emeltek vádat kábítószer-kereskedelem miatt. Az évek óta húzódó ügy végére most pont került.
Vágólapra másolva!

Árpa Attila 2018 óta szervezett a lakásán olyan összejöveteleket, ahol vendégeivel közösen drogoztak, elmondásuk szerint azért, hogy közösen ihletet meríthessenek. Beszélgetéseikben a kokaint kódnéven forgatókönyvnek nevezték.

– mondta a bíró a februári tárgyaláson.

Árpa Attila Forrás: Instagram/Árpa Attila

2019. március 22-én Árpa Attila két művésztársát éppen az összejövetelre menet állították meg a rendőrök, és lefoglalták a náluk lévő 3 gramm kokaint, amit korábban vettek.

A Fővárosi Főügyészség 2021-ben emelt vádat Árpa Attila és társai ellen kábítószer-kereskedelem miatt, az első fokú ítélet idén februárban született meg, mely szerint a dílert 5 év fegyházbüntetésre ítélték kokainnal és extasy-val való kereskedésért. A három bűntársa közül kettőt pénzbüntetésre ítéltek, egyet pedig megrovásban részesítettek. Az ítélet nem lett jogerős, mivel az ügyész és a vádlottak védői is fellebbeztek.
A másodfokú tárgyalásra november 14-én került sor, ahol Árpa Attilát és két művésztársát is bűnösnek találták kábítószer-kereskedelemben, és ezért

az egykori Nagy Őt 1 év 8 hónap szabadságvesztésre ítélték 2 évre próbaidőre felfüggesztve,

míg két társát 1 év 6 hónap, illetve 1 év börtönbüntetésre, egyikük esetében 2 évre, másikuknál 1 évre felfüggesztve. A díler büntetésén nem változtattak.

nyilatkozta Árpa Attila az ítélet kihirdetése után.

Árpa Attila és Nagy Ő Mimi Instagram

A kokain botrány kirobbanása sem tette visszafogottabbá a producert, szeptemberben arról számoltunk be, hogy rendőrök villogó szirénákkal kapcsolták a motorozó sztárt.

A rendező-forgatókönyvíró egyébként korábban arról is vallott, hogy gyógyíthatatlan betegsége van: nárcisztikus szociopata.

– nyilatkozta Árpa a Borsnak.