Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Újpesti lakásukban gyilkolta meg a saját szüleit, aztán késsel támadt a rendőrökre

rendőrségi sziréna, forrás: pixabay.com
Vágólapra másolva!
A saját szüleit, az idős anyját, és apját ölte meg egy férfi Újpesten a gyanú szerint. Azt nem lehet tudni, hogy mindezt pontosan mikor tette, ami biztos, hogy a rendőrök tegnap mentek érte a lakására, hogy kihallgassák. Már akkor ő volt az első számú gyanúsítottjuk. Amikor a férfi meglátta őket, előkapott egy vadásztőrt, azzal támadt rájuk. Nagyon kevésen múlt, hogy nem ölte meg az egyik rendőrt is.
Vágólapra másolva!

A középkorú férfi néhány napja – egyelőre nem tisztázott, hogy mikor - Budapesten, a IV. kerületi lakásukban egy éles és hegyes eszközzel összeszurkálta a szüleit. 

A támadást a két idős ember nem élte túl, a lakásban meghaltak.

Miután a rendőrség tegnap megtalálta a holttesteket - ahogy már írtuk, nem lehet tudni, hogy mikor kerülhettek oda - nyomozást indítottak. Azonnal az idős házaspár gyereke lett gyanús, akit keresni is kezdtek.

Még aznap délelőtt elmentek a lakásához, hogy elfogják. Amikor a szülei megölésével gyanúsítható férfi kinyitotta a lakása bejárati ajtaját, és észrevette, hogy a folyosón rendőrök vannak, akik ráadásul azonnal felszólították, hogy álljon a falhoz, rájuk támadt.

A ruhájából előrántott egy 20 centis vadásztőrt, majd azzal szó nélkül rögtön a tőle karnyújtási távolságra álló egyik rendőr mellkasa felé szúrt.

 A rendőr egy lépést hátralépett, így a kés pengéje a jobb mellkasa és a jobb felkarja között a hóna alá csúszott, vagyis sikerült kivédenie a szúrást. Ezután a kollégájával közösen a sokkolójukat használva a férfit elfogták és megbilincselték.

Ma a Központi Nyomozó Főügyészség a férfit gyanúsítottként hallgatta ki több ember, részben hivatalos személy sérelmére, hivatalos eljárása alatt, részben a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés miatt.

Ezután indítványozták, hogy rendeljék el a letartóztatását, mivel attól tartottak, ha szabadon marad, megszökik, vagy elrejtőzik, ahogy azt sem tudták kizárni, hogy nem követ-e el újabb bűncselekményt.

A letartóztatásáról a bíróság holnap dönt.

Ahogy azt korábban megírtuk: egy 21 éves férfinak meghalt az apja és a nővére is, ami után teljesen megváltozott a viselkedése. Idővel elkezdte érdekelni az emberölés, agresszív és gyilkosságokkal teli filmeket nézett. Tavaly augusztusban aztán felhívott magához egy férfit, akit brutálisan meggyilkolt.

Egy hete pedig apja holtteste mellett várta a helyszínre érkező rendőröket és a mentőket egy fiatal demecseri férfi, miután több késsúrással kivégezte az alvó férfit. Azonban semmiféle magyarázatot nem tudott felhozni brutális tettére.
 


 


 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről