Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A rendőrség megtalálta a verőcei hajóbaleset ötödik áldozatát

Vágólapra másolva!
Pénteken délután a rendőrök megtalálták a verőcei hajóbaleset ötödik áldozatát, a 39 éves Lászlót. A holttestet Göd környékén találták meg.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben azt írják, hogy megtalálták a verőcei hajóbaleset ötödik áldozatát, a 39 éves Lászlót. A férfi holttestét Göd magasságában találták meg. 

Két embert, Daniellát és Olivért továbbra is keresik. 

A hajón nyolc utas volt, egy ember súlyosan megsérült, öt áldozat előkerült, így a rendőrség még két holttestet keres. Tegnap egy 28 éves nő holttestét találták meg Sződligetnél. Mint kiderült, ő az egyik korábban megtalált áldozat nővére. 

Korábban megírtuk, B. Boglárka is meghalt a balesetben, akit a tragédia előtt nem sokkal jegyzett el szerelme és egyben volt osztálytársa. A szintén a hajón utazó V. Márton holttestét is megtalálták. 

A gyászoló család teljesen összetört a tragédia után, főleg, hogy a fiatal nőt családjának kellett azonosítania - írta a Bors.

A menyem és a fiam is össze vannak törve, ahogyan Bogi két testvére is. Imádták egymást. A fiam tipikus lányos apuka, királylányként tekintett Bogira. Nem tudom, hogyan tudjuk ezt majd feldolgozni. Még a kertben sem tudok dolgozni, nem tudok semmit csinálni...

- mondta Bogi nagymamája. A család a temetés időpontját és helyszínét is közölte.

Mély fájdalommal tudatom, hogy drága kislányomat, Boglárkát pénteken, május 24-én, 17 órakor helyezzük örök nyugalomra az isaszegi temetőben

- közölte az összetört édesanya. Nemrég előkerült egy fotó, ami a végzetes hajóbalesetet szenvedőkről készült nem sokkal a katasztrófa előtt.

Arról is írtunk korábban, hogy egy buli után tartott haza egy nyolcfős társaság egy kishajóval szombat este a Dunán. A kishajót vezető férfi folyamatosan összevissza cikázott. Aztán amikor egy óriási, 109 méteres szállodahajó közelébe ért, még egy éles manővert vett. Mindezt olyan sebességgel, hogy képtelen volt elkerülni azt, hogy összeütközzenek. Ez meg is történt, a kishajó ezután irányíthatatlanná vált. A kishajót vezető férfi részegen ült a hajóba. 

A szállodahajóü kapitánya jelenleg bűnügyi felügyelet alatt van. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről