Kiderült, hogy Magyar Péter részegen megütött egy embert - videó

Vágólapra másolva!
Botrányosan viselkedett, részegen megütött egy embert és egy telefont is ellopott Magyar Péter, akit kidobtak a biztonságiak egy rendkívül divatos belvárosi klubból. Az agresszív baloldali politikus több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. A rendőrség nyomozást indított a baloldali politikus botrányos ügyében. Magyar Péter utólag szánalmas magyarázkodásba kezdett, de elismerte, hogy botrányt okozott, még bocsánatot is kért. Vagyis kiderült, hogy részegen megütött egy embert.
Vágólapra másolva!

Hatalmas botrányt okozott Magyar Péter részegen az egyik V. kerületi szórakozóhelyen, ahonnan végül a biztonsági őrök dobták ki.  A„felső tízezer” által kedvelt klubba a dúsgazdag exférj testőrei kíséretében érkezett. 

 Több szemtanú elmondása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, 

nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik és megütött egy embert.

Hangoskodott, és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  Több alkalommal alakult ki veszélyes helyzet, mert 

több fiatal nő férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”.

 A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

Fotó: Ripost/Videa

Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a botrányos viselkedését. 

Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú.

A szórakozóhely biztonsági emberei a fenyegető helyzet súlyosságára tekintettel fizikai erőszakot alkalmazva, aztán Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezették.

Már sajátjainak is kellemetlen volt Magyar viselkedése

Később kiderült, hogy a teljesen részeg, és egyre inkább kötekedő Magyar Péter viselkedése, főleg nőkkel kapcsolatos „beszólásai” és erőszakos felajánlkozása már a saját testőrei számára is kellemetlenné váltak, így megpróbálták a politikust kiterelni a felháborodott emberek közül és felvinni a szórakozóhely biztonságosabbnak vélt VIP páholyába. 

Magyar azonban még saját embereire sem hallgatott és nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést.

Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Később egy üveg sört kezdett szétlocsolni és nem tudni miért, végül saját magát is szándékosan leöntötte. Aztán odalépett egy, a botrányt telefonjával rögzíteni akaró vendéghez, akitől 

fizikai erőszakot alkalmazva ellopta a telefonját, kicsavarta a kezéből.  

A készüléket zsebre tette és nem volt hajlandó visszaadni.

Ezután tovább folytatta a kötekedést és a nők zaklatását, miközben egyre többen határozottan felszólították, hogy hagyja abba. Az egyik ilyen szóváltás végül tettlegességgel végződött, a Ripostnak nyilatkozó 

szemtanúk állítják, hogy Magyar Péter ekkor megütötte az egyik vendéget.  

 

Magyar Péter le kellet fogni és kivezetni...

A kialakuló tumultuózus jelenetben az ellopott telefon a politikus zsebében maradt. A szórakozóhely utcára kitódult vendégei még perceken át figyelték amint Magyar Péter bizonytalan, tántorgó léptekkel elindult a pesti rakpart felé a Lánchíd közelében.

Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség Magyar Péter botránya ügyében

Az ügyben az Index kérdéseket küldött a Tisza Pártnak és a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak is, akik válaszul arról tájékoztattak, hogy nyomoznak az ügyben. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

A portálnak egyébként két szemtanú is nyilatkozott, egyikük azt mondta, a történet nem ért véget azzal, hogy a politikust kidobták a helyről, ugyanis a balhé a szórakozóhely előtt is folytatódott. Magyar állítólag azt kiabálta, hogy „ez fenn lesz a neten”, aztán még dulakodott egy kicsit a biztonságiakkal. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről