Más nővel is vállalhatatlanul viselkedett Magyar Péter - videó

Vágólapra másolva!
Pár nappal a nagy botrányt okozó diszkóbotránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel szintén erőszakoskodott. A TV2 Tények című hírműsora megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett.
Vágólapra másolva!

Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

- mondta egy fiatal nő a Tényeknek, akivel le akart feküdni Magyar Péter, de nehezen fogadta el a nő visszautasítását. A nő elmesélte az esetet, amikor is Magyar

lehúzta a cipzárját, a nadrágját és elővette a péniszét. 

A nő szerint Magyar nagyon másnak mutatja magát, mint aki valójában, és ezt az emberek nem látják. Laura most a tinidiszkós botrány miatt állt a nyilvánosság elé, és elmondta, hogy Magyar Péter megfenyegette őt. 

A Tinderen ismerkedtek meg

A nő elmondta a Tényeknek, hogy a Tinderen ismerkedett meg Magyarral, aki "mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd el viselkedni" az ismerkedéskor, 

és körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküld egy fotót a hímtagjáról. 

Vagyis Magyar Péter fényképeket küldött a nőnek a péniszéről. A nővel egy ötcsillagos budapesti luxusszállodában találkozott; a nő elmondta, hogy Magyar a visszautasítást nem tűrte, és erőszakoskodott vele. Ezen felül meztelen fotókat mutatott neki saját magáról és az előző barátnőiről. 

A nőt sértegette, mert nem akart vele lefeküdni, és azt mondta, hogy habár ő nem akar vele lefeküdni, neki akkor is könnyítenie kell magán. Így Magyar Péter végül a nő előtt kezdte el kielégíteni magát. Ekkor vette elő a péniszét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről