Élettársak kényszerítettek prostitúcióra egy fiatal nőt

Bordélyházat üzemeltetett Budapesten egy 27 éves nő 

bordélyház, prostituált, prostitúció
Vágólapra másolva!
Egy bárándi pár és a fiatal nő között jó kapcsolat alakult ki, majd amikor a nőnek nem volt munkája, a pár arra kényszerítette, hogy prostituáltként dolgozzon. Azzal fenyegették, hogy megverik és nem viszik haza, a pénzét elvették.
Vágólapra másolva!

Az élettársak Bárándon ismerkedtek meg a fiatal nővel, jó volt a viszonyuk. A nő elvesztette a munkáját, amit el is mondott a párnak, ahogy azt is, hogy munkát keres.

Ekkor a pár azt hazudta neki, hogy Budapestre mennek dolgozni és felajánlották neki, hogy segítenek állást találni.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő 2021 novemberében átment a pár házába, ahol az élettársak a tudta nélkül elvették az iratait és a telefonját. Másnap reggel a pár, valamint a férfi egyik rokona autóval elindultak, de nem Budapestre, hanem egy ahhoz közeli településre.

A prostituáltként dolgozó asszonyt aznap felhívta egy férfi, akivel megállapodott abban, hogy elmennek a vendégházába a nővel. Ott az asszony megveréssel fenyegette a nőt, valamint azt mondta neki, hogy nem viszik haza, ha nem teszi amit mondanak.

A megfélemlített nőről a pár meztelen fotókat csinált, majd arra kényszerítették, hogy több férfival is szexeljen pénzért.

A pénzt minden esetben odaadta az asszonynak.

Pár nappal később a visszamentek Bárándra, ahol a pár otthonában arra kényszerítették a nőt, hogy egy férfival pénzért szexeljen.

A nő ezek után még egy napig a házban maradt, majd november 22-én, amíg az élettársak aludtak, megszerezte az iratait és a telefonját, majd hazament a szüleihez.

Az ügyészség a pár ellen emberkereskedelem és kényszermunka miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket fegyházbüntetésre.

Korábban megírtuk, hogy egy nógrádi férfi az ismerősét dolgoztatta prostituáltként Bécsben, egy szalatnaki pár pedig nőket vett és futtatott. Budapesten egy 18 éves fiú dolgoztatott prostituáltként egy 15 éves lányt, Debrecenben egy panzióban kényszerítettek prostitúcióra nőket.