Hídpénzbotrány: a dollárbaloldal a Soros-szervezetekkel együtt lopja el a budapestiek pénzét

Karácsony Gergely, Lánchíd, Tüttő Kata, botrány
Vágólapra másolva!
A baloldal saját házipénztáraként kezeli a budapesti költségvetést, és június 9-én a budapestiek lehetőséget kapnak arra, hogy megszabadítsák a fővárost attól a mérhetetlen korrupciótól, ami a legfőbb akadálya a fejlődésnek - mondta Rotyis Bálint, a Nézőpont Intézet elemzője az Origónak adott interjúban. A szakértő a hídpénzbotrány kapcsán azt is kifejtette, hogy ma a politikai stratégiák kidolgozásáról, a források elosztásáról, a közvélemény formálásáról a Soros-féle szervezetek, a brüsszeli bürokraták és az amerikai baloldal vezető képviselői döntenek. 
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely nemrég az ATV stúdiójában teljesen nevetségessé tette magát. Miért folytatja ezt a politikát? Mondhatjuk, hogy irányítja valaki a háttérből?

Karácsony Gergely nem egy szuverén politikus, ténylegesen nincs beleszólása abba, ami Budapesten vagy a budapesti önkormányzati vállalatok berkein belül történik. Mindazok, akik aktívan követik Karácsony Gergely nyilvános megjelenéseit, láthatják, hogy

 

valójában nincs rálátása a történésekre, csak sodródik az eseményekkel, kommunikációja zavaros, gyakran még a szövetségesei is ellentmondanak neki, összességében egy bábként viselkedik, akit ide-oda rángatnak.

 

Hozzá kell tenni, hogy se Zugló polgármestereként, se a Párbeszéd korábbi vezetőjeként sem tudott érdemi politikai eredményt felmutatni, így nem kell csodálkozni, hogy Budapest élén egy gyenge jellemmel rendelkező főpolgármesterként regnál jelenleg.

Kiderült, hogy a Soros-féle Transparency International készítette elő a Lánchíd hídpénzbotránnyal végződő felújítását. Mire világít rá ez a nagymértékű összefonódás a baloldal és a Soros-féle szervezetek között?

2010 óta az ellenzéki politizálás középpontja a pártok irányából egyre inkább az álcivil és külföldi politikai érdekcsoportok irányába terelődött át.

 

A politikai stratégiák kidolgozásáról, a források elosztásáról, a közvélemény formálásáról ma a Soros-féle szervezetek, a brüsszeli bürokraták és az amerikai baloldal prominens képviselői döntenek.

 

Gyakorlatilag mára a baloldali pártok külföldi támogatás hiányában életképtelenné váltak. Ebből kifolyólag a magyarországi politikai küzdelem nem a nemzet iránt elkötelezett, de eltérő színezetű politikai csoportok közt zajlik, hanem a nemzeti oldal és a globalista érdekeket képviselő baloldal csap össze a választásokkor.

 

Minden egyes választás tétje, hogy a magyarok dönthetnek-e szabadon saját sorsukról, vagy a döntés joga átkerül Brüsszel, vagy a Soros-féle spekulánsok kezébe.

 

A Lánchíd felújításának közbeszerzését a Soros-szervezet úgy bonyolította, hogy nem volt akkreditált közbeszerzési tanácsadója. Mindezeken felül Karácsony Gergely kabinetfőnöke zuglói polgármesterként a Transparency International egyik ügyvédje volt. Lehet valódi következménye annak, hogy a baloldal tulajdonképpen szétlopja a főváros pénzét?

A jogi következmények megállapításáért a hatóságok, illetve a bíróságok felelnek. A politikai ítéletet viszont a választók hozhatják meg június 9-én. A Városháza-gate, a Lánchíd-ügy, vagy a több milliós kifizetések és bónuszok a tanácsadóknak és az önkormányzati vezetőknek mind azt bizonyítják, hogy

 

a baloldal saját házipénztáraként kezeli a budapesti költségvetést.

 

Ezen a helyzeten kár meglepődni, hisz ugyanazok vezetik Budapestet, akik 2010 előtt szétlopták az országot, melynek eredményeként Gyurcsány Ferencet a magyarok azóta sem engedték még a kormányrúd közelébe sem.

 

Június 9-én a budapestiek lehetőséget kapnak arra, hogy megszabadítsák a fővárost attól a mérhetetlen korrupciótól, ami legfőbb akadálya a fejlődésnek.

 

A baloldal saját házipénztáraként kezeli a budapesti költségvetést Forrás: Origo

Mire számíthatunk a következő pár hónapban?

Egy rendkívül intenzív és erőszakos kampányra készül a baloldal, melyet Brüsszelből és a tengerentúlról is támogatni fognak.

 

A külföldi finanszírozók nemcsak pénzzel és tanácsadókkal próbálják majd támogatni a hazai baloldalt, hanem direkt külföldi nyomásgyakorlásra is fel kell készülnie a magyaroknak.

 

A globalisták célja, hogy minden áron gyengítsék a szuverenista erőket Európában, különösképpen Magyarországon, hisz

 

hazánk egy jobboldali, szuverén mintaadó országgá vált, mely képes megállítani a migrációt, a gender-propagandát és mer nemet mondani a háborúra.