Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne is Bush elnök vendége volt a hétvégén a Fehér Házban megrendezett estélyen. Az elnök nem mulasztotta el az alkalmat, hogy a veterán rokker kárára  durva vicceket süssön el.
Vágólapra másolva!

Az Osbournes sorozattal pillanatok alatt régi hírnevénél is nagyobbra szert tett Ozzy, valamint teljes családja a Fox News meghívott vendége volt a Tudósítók Szövetségének estélyén. Jelenléte alkalmat és témát szolgáltatott Bush elnöknek jónéhány humoros mondathoz.

A rendezvény amúgy is hagyományosan az az alkalom, amikor is az elnök beszédét élcekkel tölti tele, különösen politikustársai kárára.

A poénok egyik legerősebbike mégis Ozzyn csattant. Az elnök, miközben egy diasorozatot mutatott be a hírességekből és újságírókból álló közönségének, egyszerre egy képet vetített ki, ami Dick Cheneyt, saját alelnökét ábrázolta háttal, amint az Ovális irodában éppen az ajtót vizeli le.

A kép persze egyértelmű utalás volt Ozzy 1982-es hőstettére, amikor is egy életre kitiltották Texas állam teljes területéről, miután őrizetbe kellett venni, mert levizelte az alamo-i csata tiszteletére emelt monumentumot.

A beszéd ezen részén Ozzy felugrott a székéről, integetett a közönség többi részének, majd mielőtt újra leült volna, meg is hajolt minden irányban. Kitörő lelkesedés fogadta.

Ozzy persze nem csak ekkor került a középpontba, amikor az elnök bemutatta, szintén hosszasan időzött az egykor igazi fenegyerekként számon tartott, mostanra családapává szelídült énekesnél, s a metamorfózisra sem felejtett el kitérni.

" Ozzy hatalmas slágereket írt annak idején. Olyanokat, mint a "Party With the Animals," a "Sabbath Bloody Sabbath," a "Face in Hell," a "Black Skies," vagy a "Bloodbath in Paradise."

Itt megállt egy pillanatra, felnézett, majd bevitte a kegyelemdöfést: "Ozzy, anyu imádja a zenédet."


Korábban:
Húszmillió dollár Osbourne-éknak a folytatásért
Osbourne-ék az MTV legsikeresebbjei

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Ozzy albumaival!

Ajánlat:
Osbourne-ék, minden mennyiségben