Sting autókkal reklámozza magát

Vágólapra másolva!
Sting japán kocsik reklámjaihoz adta zenéjét, amitől azt reméli, felveheti a versenyt a fiatalabb sztárokkal.
Vágólapra másolva!

Az énekes, akinek Testify című új albuma várhatóan jövő márciusban jelenik meg, úgy érzi, hogy a népszerű TV és rádió csatornákon háttérbe szorul a fiatalabb művészek sztárolása miatt. A több évtizedes szakmai múltal rendelkező zenész-énekes ezért örömmel írta alá a Toyotával kötött szerződést, melynek értelmében az autógyártó cég felhasználhatja a megjelenő CD első single-jét. "A Toyota rákérdezett, hogy felhasználhatják-e a Can't Stop Loving You című számot reklámkampányukban, mire boldogan igent mondtam. Az én koromban, és miután az MTV-n nem játsszák a dalaimat, őrültség lett volna nemet mondani. Jobb országos népszerűsítést nem is remélhettem volna" - indokolta a reklámszerződést Sting.

A Police egykori énekes-basszusgitárosa friss lemezének munkálatai mellett egy új musical elkészítésére is vállalkozott. Sting a Tarzan színpadi változatán dolgozik, amely a Disney cég kiemelt tervei között szerepel. Az énekes azt reméli, a musical változat legalább annyira sikeres lesz, mint műfaji elődjei: a Szépség és a Szörnyeteg, valamint az Oroszlánkirály.

"Most kezdődik a munka, egy csomó dalt írok a darabhoz. Mindenbe van beleszólásom, és nagyon örülök, hogy tudhatom, mi történik a dalaimmal" - mesélte Sting.