Fred Durst szóba sem áll Britneyvel

Vágólapra másolva!
Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere mindössze néhány alkalommal találkozott Britney Spears-szel, de ez elég volt ahhoz, hogy alaposan megváltozzon róla a véleménye. Az amerikai popcsillagocska ugyanis időközben Colin Farrellel kezdett randevúzgatni.
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere nemrégiben még érzelmes vallomást közölt az együttes honlapján Britneyvel kapcsolatosan. Állította, kettejük viszonya egészen különleges - ártatlan és tiszta. Még meg is feddte rajongóit, mert azok megütköztek a popsztár és Fred románcán.

Az énekes most ismét a Limp Bizkit honlapját választotta, hogy kifejezhesse csalódottságát. Néhány találkozás után ugyanis Britney kiadta az útját, és az egyre népszerűbb ír származású színésszel, Colin Farrellel kezdett randevúzgatni.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t! /szorakozas/20030127twin.htmlBritney Spears honlapjahttp://getmusic.com/microsites/britney/A Limp Bizkit hivatalos honlapjahttp://www.limpbizkit.com/index.asp

Durst elmondása szerint Britney féktelen és kiszámíthatatlan életet él. "Amikor először találkoztam vele, azt gondoltam magamban: Britney tulajdonképpen egy nagyon édes vidéki lány. De rá kellett jönnöm, hogy nem ura a helyzetnek, elveszítette az önkontrollját. A körülötte sürgölődő emberek pedig mindent ráhagynak, semmiben sem ellenkeznek vele, csak bólogatnak. Szinte már meg sem tudja különböztetni az igazat a hamistól" - mondta Durst.

Az énekes bevallotta rajongóinak, hogy még beszélni sem akar Britneyvel azok után, hogy az faképnél hagyta a sármos ír színész kedvéért.