A TATU-lányok feldühítették a japánokat

Vágólapra másolva!
A Tatu duó tagjai meglehetősen nagy felháborodást keltettek Japánban. Fellépésüket lemondták, szó nélkül távoztak egy tévéshow felvételei közben, mert nem akartak  japán zenészekkel együtt szerepelni - majd, amikor minderre magyarázatot adhattak volna, csak unottan ásítoztak.
Vágólapra másolva!

Julia Volkova és Lena Katina, a Tatu duó tagjai mindössze egy röpke villámlátogatást tettek Japánban, ahol legújabb videoklipjüket forgatták. A tervek szerint ezenfelül egyetlenegy koncert és egy tévéshow-szereplés várt rájuk, ám a lányok váratlanul és minden különösebb indok nélkül lemondták a fellépést.

A tévéshow-ban tiszteletüket tették ugyan, ám amikor látták, hogy helyi zenészekkel együtt kell szerepelniük, egyszerűen felálltak, és elhagyták a stúdiót.

Később sajtótájékozatót tartottak, amely arra volt hivatott, hogy magyarázatot adjanak viselkedésükre, ám a két lány csak rontott a helyzeten: végigásítozták a konferenciát, egyfolytában a mobiltelefonjukkal játszottak, és kijelentették: nem hajlandóak bocsánatot kérni, mivel nincs miért.

A japán sajtó természetesen annak rendje és módja szerint felnagyította az eseményeket, és óriási szalagcímekben tudósított a két tinilány "botrányos" viselkedéséről, akikkel legfeljebb bevásárló körútjukon és éjszakai bárokban találkozhattak a szigetországbeli rajongóik.