Terrorizmustól fél a Limp Bizkit

Vágólapra másolva!
Elhalasztotta világkörüli turnéjának néhány állomását a Limp Bizkit legénysége. Néhány ázsiai helyszínt ki kell hagyniuk a naptárból, mivel a közelmúltban arrafelé aggodalomra okot adó események történtek.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

"Az együttes őszintén kéri a térségbeli rajongók bocsánatát, szeretné kifejezni legnagyobb sajnálatát, de a délkelet-ázsiai helyszínekre majd csak akkor térnek vissza, ha a rajongók számára is garantált lesz a biztonság" - közölte az együttes koncertturnéjának szervezője, Michael Hosking a Straits Times című, szingapúri napilappal.

A zenekar akkor döntött a program változtatása mellett, mikor figyelmeztették őket, hogy a régióban nő a rizikófaktor és nem garantált a biztonságuk. Hosking azt is közölte a lappal, hogy a döntés az indonéziai, thaiföldi, és fülöp-szigeteki koncertekre vonatkozik.

Rendelje meg!http://www.origo.hu/internet_ajanlat/index.htmlADSL Otthon, ADSL Hobbi, év végéig ingyen.Limp Bizkit-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/012/771/index.html

Tavaly Bali szigetén egy terroristatámadás során 202 ember veszette életét, idén pedig egy jakartai szállodában robbant bomba ölt meg 12 személyt. A délkelet-ázsiai országok kormányai úgy vélik, hogy a nyugati államok részéről egyszerű pánikkeltésről van szó, a helyzet korántsem olyan súlyos. A térségben a turizmus az egyik húzóágazat, így a régió országai komoly bevételtől eshetnek el, újabb terrorcselekmények miatt.