Vágólapra másolva!
Jason Alexander nagyon is tisztában van azzal, hogy megfogta az isten lábát, amikor egy átmulatott éjszaka után félig részegen oltár elé vezette Britney Spearst. Azóta az egykori barátból hirtelen férjjé avanzsált srác már kapott egy Porschét, és egymillió dollárt ajánlottak neki az esküvői videóért.
Vágólapra másolva!

A 22 éves ifjú gyermekkora óta ismeri a sztárt, és az év végén együtt buliztak Las Vegasban, amikor egy hirtelen jött ötlettől vezérelve házasságot kötöttek. Ugyan mindössze 55 óráig voltak férj és feleség, ám Alexander mégis úgy érzi, eljött az ő ideje, és a rá irányuló figyelmet mindenféleképpen ki szeretné használni. Már saját PR-ügynököt is fogadott, aki korábban a Jerry Maguire című film sajtóügyeit is rendezgette.

Britney közben 140 ezer dollárt költött egy Porschéra, ezt szánja nász- és egyben válási ajándéknak is volt férjének. A nagylelkű gesztus egyben köszönet azért is, hogy lemondott Britney Spears 100 millió dolláros vagyonához kötődő jogairól, hiszen egyes vélemények szerint akár jelentős összegeket is szerezhetett volna a válásért cserébe.

A srác ezzel együtt máris fel tud mutatni egy nagy fogást, hiszen a híres-hírhedt esküvői videóra olyan vevőt találtak, aki egymillió dollárt fizetne a sugárzás jogáért.