Vágólapra másolva!
Kylie Minogue egyszerre vezeti a kislemez és albumlistát Nagy-Britanniában. A Can't Get You Out Of My Mind az ausztrál popcsillag eddigi legsikeresebb dala, 12 ország slágerlistáján áll az első helyen.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál popcsillag Kylie Minogue Fever című új albuma megjelenésének napján, október 8-án átvette a brit albumlista vezetését. Kislemeze, a Can't Get You Out Of My Mind már harmadik hete áll a kislemez lista első helyén Nagy-Britanniában. Ezzel az ausztrál popcsillag pályafutása legnagyobb bravúrját hajtotta végre.

Aktuális slágere, melyhez sikkesen szexi klip készült, összesen 12 országban listavezető - köztük Magyarországon is. Hasonló fogadtatásban utoljára bemutatkozó kislemeze, az I Should Be So Lucky részesült 1988-ban.

Az énekesnő hazájában elnyerte a legjobb női előadónak járó Aria-díjat, a Grammy ausztrál megfelelőjét. Október 6-án egy brit tévéműsorban elénekelte Brekivel, a Muppet Show békájával az Especially For You-t, azt a dalt, amit annak idején Jason Donovannel duettben adott elő.

Minden jel arra mutat, hogy a sokak által a kilencvenes évek közepére leírt Kylie - aki a Stock-Aitken-Waterman slágergyár bábjaként kezdte énekesnői karrierjét - tavalyi Light Years című albumával elkezdett szárnyalása folytatódik, sőt, 2001-ben a "Kylie-láz" minden korábbinál magasabbra szökik.

Ajánlat:

Kylie.com

Korábban:

Kylie-tól jobban tojnak a tyúkok