Eminem újabb pert zárt le

Vágólapra másolva!
Bíróságon kívül megegyezett Eminem avval a férfival, aki még 2000 júniusában beperelte őt, miután a rapper fegyvert fogott rá egy bár előtt, mert ő úgy látta, hogy az csókolózott a feleségével.
Vágólapra másolva!

Eminemet annak idején, 2000. június 4-én még őrizetbe is vették egy a detroiti Hot Rocks Café nevű szórakozóhely előtt kitört veszekedést követően.

Később kiderült, hogy a rapper féltékenységi rohamában támadt neki egy férfinak, aki szerinte csókolózott a feleségével. Mivel az incidens alatt fegyver volt nála, Eminem ellen fegyverrejtegetés, illetve fegyveres támadás címén vádat emeltek.

Eminemnek az eset elsimítása megért 100 ezer dollárt. Nem csoda, hiszen ha az ügyben bűnösnek találják, akár öt év börtönre is ítélhetik.

A féltékenységi rohamokat egyébként nem viselte el a rapper házassága, Kim Scott-Mathers, Eminem felesége többször is öngyilkosságot kísérelt meg. A házasság néhány hónapon belül válással végződött.

Eminem ellen egyébiránt már-már rekordmennyiségű pert indítottak nem is oly hosszú pályafutása alatt, perelte őt régi riválisa, életének véletlen szereplői, zeneszerző, felesége, anyja, sőt nagymamája is.


Korábban:
Eminem családi botrányainak egyelőre vége
Eminem az év embere
Eminem másodjára kerüli el a börtönt

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Eminem albumaival!