Februárra a boltokban az új Massive Attack-szám

Vágólapra másolva!
Február 24-én már kapható lesz a boltokban a Massive Attack új maxija, a Special Cases. A Mezzanine 1998-as megjelenése óta ez a hányatott sorsú formáció első hivatalos kiadványa.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnhet bár, hogy széles körű politikai tevékenységük fenntartása és kommunikálása jóval fontosabb az együttes számára, mint a zenekészítés, a Massive Attack hivatalosan is bejelentette, hogy február 24-ére elkészül és a boltokba kerül új maxijuk, a Special Cases. A dalt a több mint két éve csúszó albumról, a 100th Window-ról másolták ki, s a Mezzanine-nagylemez 1998-as megjelenése óta ez az elektronikus zenei téren ősidők óta etalonnak számító és az MTV által is sztárolt csapat első hivatalosan kiadott anyaga. A maxin hallható lesz az az I Against I címú felvétel is, melyet csak az együttes honlapjáról lehetett letölteni, onnan is csak korlátozott ideig.

A MA háborúellenes és zenei oldalahttp://www.massiveattack.comA Világ 10 Legjobb Videoklippjehttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31294

A Massive Attack jelenlegi felépítéséről biztosat tudni nem, csak találgatni lehet. Hosszas, az együttes honlapján és nyilatkozatokban folyó háború után Robert "3-D" Del Naja bejelentette, hogy a 100th Window készítése alatt gyakorlatilag egyedül kellett mindent elvégeznie, mostanra azonban már kibékült Daddy G-vel, és újra közösen viszik a Massive Attack ügyeit. Az így is aktívabbnak tűnő 3-D a következő albumról is nyilatkozott már: a lemez egy dala el is készült, és feltehetőleg Tom Waits és Mos Def is közreműködik majd.