Kómába esett a TATU reklámszakembere

Vágólapra másolva!
Beata Argyejeva éppen nyári szabadságát töltötte Törökországban, amikor ő és utasa autóbalesetet szenvedett. Julia Volkova és Lena Katina, a TATU duó tagjai állítólag nagyon aggódnak a pórul járt PR-direktorért, többször üzentek már a kómában fekvő Argyejevának.
Vágólapra másolva!

Kómába esett a TATU PR-direktora. Beata Argyejeva éppen nyári szabadságát töltötte Törökországban, amikor ő és utasa autóbalesetet szenvedett - jelentette a Dni elnevezésű orosz napilap.

A TATU tagjai, Julia Volkova és Lena Katina, a két - menedzserük, Ivan Sapovalov állítása szerint leszbikus tinilány - állítólag nagyon aggódik Argyejeeváért, olyannyira, hogy többször is üzentek a kórházba a kómában fekvő PR-direktornak. Egyes hírforrások szerint Sapovalov a helyszínre repült, hogy felmérje Argyejeva állapotát és hogy személyesen fizessen ellátásáért.

Argyejeva irodájában azonban nem erősítették meg a híreszteléseket. "Igen, valóban autóbalesetet szenvedett, ám ennél többet jelen pillanatban nem mondhatunk" - nyilatkozta cégének szóvivője.

A PR-direktor nagy szerepet játszott abban, hogy a TATU nemzetközileg elismert, sikeres zenekarrá vált. Ő és Sapovalov dolgozták ki a "leszbikus diáklányok szoknyában és térdzokniban"- imázst, amely Európa-szerte kelendő lett. "Az a a dolgom, hogy gondoskodjak róla: mindig legyen miről beszélni a TATU-val kapcsolatban, és hogy a róluk szóló hírek a lehető legérdekesebbek legyenek" - jelentette ki Argyejeva egy korábban adott nyilatkozatában.