Kisfiúkat csábít új klipjében Eminem

Vágólapra másolva!
Dühös Michael Jackson Eminem új klipje miatt, amelyben a rapper idősebb kollégáját gúnyolja. A kifogásolt videóban a Jacksonnak öltözött Eminem pedofílnak állítja be a popénekest, ezért a sértett sztár arra kéri a tévécsatornákat, ne vetítsék a felvételt.
Vágólapra másolva!

Michael Jackson közismert gyermekmolesztálási botránya Eminem új videóklipjének egyik témája, valamint a több plasztikai műtéten átesett sztár külsején is viccelődni próbál a rapper.

A Jackson peodfíl viselkedéséről szóló bizonyítatlan történetek mellett Eminem felidézi a Pepsi egyik 1984-es reklámforgatását, amikor véletlenül meggyulladt az énekes frizurája, valamint azt a híresztelést is, hogy a túl sok kozmetikai operáció miatt az énekes elvesztette az orrát.

A Jacksonnak maszkírozott Eminem a Just Lose It című dal videójában kisfiúkkal ugrándozik egy ágyon, és azt énekli, "gyertek, gyerekek a kuckómba", a popsztár életének további eseményeire utalva pedig leesik az orra, valamint lángra kap a haja.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A kigúnyolt Jackson felháborítónak tartja a klipet és arra kérte a televíziókat, hogy ne mutassák be azt. "Nagyon dühös vagyok azért, ahogyan Eminem a videójában ábrázolt. Úgy érzem, gyalázkodó és tiszteletlen, amit csinált. Az egy dolog, hogy hazug, de lealacsonyító és érzéketlen is" - nyilatkozta Jacko az egyik Los Angeles-i rádiónak adott interjújában.

A kritikával egyetért a Black Entertainment Network nevű tévé alapító elnöke, Robert Johnson is, aki letiltotta a klipet a csatorna műsoráról. Egyelőre azonban ez a csatorna az egyetlen, amely teljesítette Jackson kérését, az MTV zeneadó továbbra is vetíti Eminem klipjét.