Ricky Martin lehet Mr. Las Vegas

Vágólapra másolva!
Ricky Martin tárgyalásokat folytat egy komoly Las Vegas-i koncertsorozattal kapcsolatban. A Livin' La Vida Loca előadóját befektetők azzal keresték meg, hogy legyen ő a következő Mr. Las Vegas.
Vágólapra másolva!

A latinos hangulatú kaszinó- és hotelkomplexumban az előadó egy saját színpadot kapna, ahol természetesen csak és kizárólag az ő show-műsorai lennének láthatók és hallhatók. A felkérés egyébként csöppet sem szokatlan, hiszen a Caesar's Palace-ban Céline Dion is kapott egy hasonló színpadi teret.

Diont a szálloda három évre szerződtette, és ebből egy évet már le is töltött. Elton John is hasonló, három évre szóló szerződést írt alá ugyanezzel a szállóval: Az 56 éves zenész szerződésében összesen 75 fellépés szerepel, melyek sorozata 2004 februárjától kezdődött a híres szálloda-kaszinó komplexumban. Évente öt héten keresztül vendégeskedik majd a szerencsejátékosok Mekkájában, és hetente öt koncertet ad.

Egyes hírek szerint Elton John 50 millió dollárt kap a fellépésekért, ám a részletekről és a díjazás pontos összegéről sem a művész, sem a szálloda vezetői nem akartak nyilatkozni. "Egyszerűen mondjunk csak annyit, hogy nagyon jól megfizetnek" - mosolygott a brit popcsillag.