Diana Ross: Rossz a börtön

Vágólapra másolva!
Három nap alatt, több részletben vonult be egy lakhelyéhez közeli börtönbe, Connecticut államban Diana Ross amerikai popénekesnő, akit ittas vezetés miatt Arizonában két nap elzárásra ítéltek. Mivel ezt a tucsoni (Arizona) a bíróság nem tartja szabályosnak, Ross kisasszonynak esetleg meg kell ismételnie a látogatást, de már két összefüggő napon.
Vágólapra másolva!

A jelenleg európai turnén lévő 59 éves popsztárt egy hónapja ítélték el egy 2002. december 30-i közlekedési szabálytalansága miatt: akkor ugyanis Tucsonban (Arizona állam) menetiránnyal szemben, ittas állapotban haladt járművével. A rendőrség leállította, őrizetbe vette, vérmintát vett tőle, és a vizsgálat az engedélyezett alkoholmennyiség kétszeresét mutatta ki az énekesnő vérében.

A tucsoni bíróság mindezért egy hónapja kétnapi letöltendő börtönbüntetésre, 852 dollár pénzbírság megfizetésére és arra ítélte, hogy végezzen el egy 36 órás tanfolyamot az alkoholizmus ártalmairól.

A börtönbüntetést március 9-ig kellett leülnie, ámde szerdán a tucsoni városi bíróság szóvivője bejelentette, hogy az arizonai törvények értelmében Ross kisasszony nem járt el szabályosan, amikor a 48 órát nem egyvégtében töltötte le a rácsok mögött, hanem, mint több lap jelentette, közben több ízben szabadságra engedték saját otthonába, amely az északkeleti Connecticut államban, Greenwich városában található.

Arról, hogy Diana Ross hogy áll az alkoholizmus ártalmairól szóló tanfolyammal, nem érkezett jelentés.