U2-meglepetéskoncert a Brooklyn-híd alatt

Vágólapra másolva!
Szabadtéri meglepetéskoncertet adott hétfőn este a U2 együttes New Yorkban, a Brooklyn híd alatti parkban.
Vágólapra másolva!

Bár a Music Television által szervezett előadást nem jelentették be, mégis hamar elterjedt a híre az ír csapat rajongóinak honlapjain - s így több ezren tódultak a Brooklyn és a Manhattan híd közötti Empire-Fulton Ferry állami parkba.

A 45 perces koncertet az MTV december 10-re tervezett U2-különkiadása részére vették fel. Az Alsó-Manhattan fényeitől megvilágított színpadon Bono és társai a banda készülő, How To Dismantle An Atomic Bomb (Hogyan hatástalanítsunk egy atombombát) című új albumáról játszottak dalokat. Annak ellenére, hogy a CD megjelenési időpontját eddig még nem tűzték ki, sok rajongó már letöltötte a világhálón keringő számokat, és együtt énekelték azokat a zenészekkel.

A helyszínre siető rajongók között még olyan is akadt, akiknek megért a buli egy nyolcórás autós száguldást Virginia államból New Yorkba, és a helyszínen találkozott Los Angelesből átrepült lányával. A koncert előtti napot a U2 egy teherautó platóján töltötte, így járták be New Yorkot, hogy felvételeket készítsenek egy új videoklipjükhöz.

Ön is meghallgathatja ma a U2 új lemezét, ingyen. Klikk ide!