Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Prince-es meglepetéssel készül a Spotify

Prince
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Musician Prince presents the Best Female R&B Performance award during the 50th annual Grammy awards held at the Staples Center on February 10, 2008 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, a Spotify szinte egyértelműen utalt arra, hogy lassan már náluk is lehet Prince-t hallgatni. 
Vágólapra másolva!

Prince dalait jelenleg csak a Jay-Z kezében lévő Tidal szolgáltatón keresztül lehet streamelni. Ez is csoda ahhoz képest, hogy Prince mennyire nem bízott a digitális piacban, így a streamelésben sem. A Guardiannek mondta korábban, hogy

2015 óta mégis streamelhető zenéje, de csakis a Tidalon, azonban lassan vége a szolgáltató monopol helyzetének. Nem hivatalos forrásból, és jó pár egyértelmű reklámból már lehet tudni, hogy Prince zenéje több szolgáltatónál is elérhető lesz. A New York Postnak egy bennfentes adott információkat arról, hogy Prince zenéje február 12-től megjelenik a Spotifyon, az iTuneson és a Google Playen is.

Prince 2008-ban a Grammy-díjátadón Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

A dátum sem véletlen, hiszen aznap adják át a 2016-os Grammy-díjakat, és a tervek szerint pont az ünnepség alatt teszik elérhetővé a zenéket. Fontos tudni, hogy csak a Warnernél megjelent lemezei közül lehet majd válogatni. Például az állítólag

többezer, eddig ki nem adott dalról még mindig tárgyalnak.

Hivatalosan még senki sem jelentette be a Prince-zenék elérhetőségét, de a Spotify már több - egyértelműen Prince-re utaló -, lila plakáttal jelent meg Londonban és New Yorkban is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről