Ed Sheeran hónapokig nem lép fel

553056977 Square Horizontal, ed sheeran
Ed Sheeran performs onstage at the Rock in Rio USA music festival at the MGM Resorts Festival Grounds in Las Vegas, Nevada on May 15, 2015. AFP PHOTO / ROBYN BECK / AFP PHOTO / ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
Ed Sheeran egy biciklis balesetben eltörte mindkét karját, így le kellett mondania a soron következő, ázsiai koncertjeit, amelyeket 2018-ban fog pótolni.
Vágólapra másolva!

Ed Sheeran október 16-án a London Streeten tekert a bringájával, amikor elütötte egy autó. A balesetben mindkét karját eltörte. Sokáig abban reménykedett, hogy hamar felépül, és újra színpadra tud állni, de végül egészen jövő évre kellett halasztania ázsiai turnéját.

Cheers @damienhirst x

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

Az énekes október 19-én még abban a reményben írt a rajongóinak, hogy egy hónapon belül újra színpadra áll, és folytatja a bulikat. Ez viszont csak egy álom maradt, ugyanis gyógyulása hosszabb ideig tart. Az NME azt írja,

legközelebb csak április 8-án énekel a közönségnek

Manilában. Azután osakai és tokiói koncertjeit pótolja. Ed Sheeran ugyan balesetet szenvedett, de ez nem gátolta meg abban, hogy átvegye az idei Q-díj miniszobrát. Október 19-én került fel az Instagramra róla egy kép, ahol a Q Magazin legjobb előadójának járó szobrot tartja a két bekötött kezében.

Ed Sheeran Los Angeles-i koncertjén 2015. február 10-én. Forrás: AFP/Ringo Chiu

Időközben az is kederült, hogy a baleset idején Ed igazából a The Jonathan Ross Showba készült, hogy eleget tegyen a meghívásnak. Amikor az ütközés megtörtént és felállt a földről csak annyit érzett, hogy fáj a karja, egy cseppet sem gondolt arra, hogy eltört, főleg nem azt, hogy mindkettő. Ezután felpattant a bringájára és elment egy kocsmába, aztán hazament és reggel 5-kor kelt fel a kínzó fájdalomra.

Das Boot @zoeydeutch

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,